Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up
Sign in to follow this  
L-VIRUS™

Enermax LIQTECH II : du watercooling AIO performant

Recommended Posts

 • Evenimentul de la începutul acestui an fiind terminat, mărcile nu au spus încă ultimul lor cuvânt. De data aceasta, Enermax propune noi receptări de apă anunțate ca fiind foarte puternice, toate într-una și foarte fiabile în comparație cu concurența. LIQTECH II este echipat cu un bloc de apă "AURABELT RGB", care va permite toate efectele de culoare alese de dumneavoastră. De asemenea, sunt certificate ca fiind compatibile cu sistemele ASRock, ASUS, Gigabyte și MSI. Deci, puteți gestiona cu ușurință LED-urile cu software-ul încorporat.

  Acum hai să vorbim despre capacitățile sale de răcire. Placa brevetată "SCT" de către Enermax promite un schimb de căldură de peste 30%. De asemenea, LIQTECH II este livrat cu o puternică pompă Enermax EF1, echipată cu un rulment ceramic nano-PI foarte eficient, care poate genera un debit mare până la 450 l / h.

  Noua serie AIO Enermax de răcire a apei va fi disponibilă în trei dimensiuni ale radiatorului: 360, 280 și 240 mm. Cu toate acestea, dacă preferați albul, o ediție limitată de 360 mm va fi disponibilă la scurt timp după lansarea oficială a altora. În cele din urmă, cu privire la caracteristici, acestea vor avea, evident, kituri de montare compatibile cu cele mai recente prize AMD și Intel, la fel ca kitul Enermax LiqFusion 240 pe care l-am testat deja.

  Preturile sunt cu TVA: 129.90 € pentru 240mm, 134.90 € pentru 280mm si 149.90 pentru 360mm. Ediția albă limitată va fi 159.90 €.

  Pe 21 ianuarie, puteți găsi aceste noi produse de apă în magazinele preferate. Vom încerca cât mai repede posibil să vă oferim un test pe aceste kituri AIO. În plus, dacă informațiile se schimbă, vom actualiza acest articol. Într-adevăr, așa cum a anunțat marca, informațiile disponibile se pot schimba

  Watercooling AIO Enermax LIQTECH II

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now
  Sign in to follow this  

  POWERD BY CSARENA.NET COMMUNITY
  ×

  Important Information

  Terms of Service