Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

L-VIRUS™

Fondator
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

L-VIRUS™ last won the day on May 23

L-VIRUS™ had the most liked content!

thumbs_up_down 14 Good

1 Follower

About L-VIRUS™

 • Rank
  Administratie si dezvoltare FORUM / Report Center
 • Birthday 01/27/2001

Recent Profile Visitors

184 profile views
 1. Model: # Nick : # Grad : # Absenta / Activitate redusa / Retragere : # Perioada: # Motiv : # Alte precizari :
 2. Model: Nume: Numele adminului reclamat: Data si ora: Motiv: Dovada: Martori:
 3. Model: Nume: IP: Steam ID: Numele adminului care te-a banat: Data si ora: Motiv: Dovada (ss/demo) :
 4. Model: Nick: Varsta: De ce doresti Slot?: Esti activ pe TS3?
 5. Model: Nick CS : Nume Real : Steam ID: Steam Profile ( doar pentru cei ce detin cs 1.6 pe steam ) : Varsta (+15 ) : Primele 5 cifre din CNP : Experienta in adminat? : Ore jucate (link gametracker) : Esti activ pe TS3? De ce vrei admin? : Ai citit regulamentul? : [!] Dupa ce a-ti facut cererea de Admin trebuie sa va instalati TeamSpeak3 si sa intrati pe TS.CSARENA.NET la canalul RSX.CSARENA.NET [!] [!] Daca nu stiti sa instalati TeamSpeak3 ,puteti contacta un admin pe server si o sa va ajute [!] [!] Playerii cu STEAM ON pot face o cerere la 10 ore [!] [!] Playerii cu STEAM OFF pot face o cerere la 20 ore [!]
 6. Regulament 1. Nu abuzati de admin. 3. Nu bagati alta harta la vot decat in ultimele 5 minute sau doar daca este prea mica/mare pentru numarul de playeri aflati pe server. 4. Inainte de a vota verificati ultimele harti tastand comanda /harti ! 5. Nu schimbati harta decat dupa ce a iesit la vot. Pentru a selecta un anumit numar de mape , tastati comanda amx_votemapmenu . 6. Adminii nu au voie sa isi exercite puterea unul asupra celuilalt. 7. Nu aveti voie sa jucati cu alt nick.Jucati cu nickul pe care aveti adminul. 8. Vanzarea adminului este strict INTERZISA . 8. Pentru jucatorii care sunt afk dati kick! 9. Nu aveti voie sa stati Spectator,numai daca faceti poze sau daca va uitati pe jucatori! 10. Nu aveti voie sa dati restrict la arme,smoke,he, etc. 11. Este interzis spam-ul in chat ! 12. Admini trebuie sa aplice comenzile corect,la prima abatere a playerului cea mai simpla dupa daca continua se aplica comenzi mai aspre. 13.Cand faci cerere de admin la cuvant cheie scrii : enciclopedie 14. Adminul nu are voie sa foloseasca comenzi in favoarea lui. 15. Cand aplicati comenzi pe jucatori sunteti obligati sa specificati motivul . * Acest regulament poate fi modificat in orice moment fara a va anunta !
 7. Salutare, m-am gandit sa fac un mic concurs pentru ca sa ajut un prieten sa isi creasca paginile de facebook. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati Like (si daca vreti sa dati o recomandare pe pagina, asta nu e obligatoriu) paginilor de facebook de mai jos: Pagina 1 : CsArena.Net Pagina 2 : Hivemind Pagina 3 : Mix-Shop Dupa ce ati dat like lasati reply un reply cu numarul care urmeaza de exemplu primul user scrie 1, userul urmator 2 si tot asa.. Extragerea se face prin random.org iar castigatorul o sa fie extras pe data de 13.04.2019 . Premiile sunt: Locul I : 15 CD-KEY Random pe Steam Locul II : 10 CD-KEY Random pe Steam Locul III : 5 CD-KEY Random pe Steam Reguli: *Trebuie neaparat sa dati Like la Pagini. *Trebuie sa aveti o prezentare pe Forum. *Trebuie sa aveti un cont de Steam. *Lasati reply in acest topic dupa modelul de mai jos. Model postare: Nickname forum: Link: prezentare forum: Ai dat Like?: Numar:
POWERD BY CSARENA.NET COMMUNITY
×

Important Information

Terms of Service